Bent u op zoek naar een A1 Plotter?

Wij leveren A1 en A0 plotters tegen scherpe prijzen. Voor vragen en/of advies over de aanschaf van een A1 plotter kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Een A1 plotter binnen uw bedrijf geeft een enorme meerwaarde. U hoeft niet meer naar de Repro service voor het laten afdrukken van grootformaat bouwtekeningen. Hiermee bespaart u tijd en geld. Bedrijven die zelf een A1 plotter hebben ontdekken vaak na de aanschaf de grote voordelen. Zo wordt de plotter vaak ook gebruikt voor het afdrukken van grootformaat presentaties en posters.

A1 plotters uit de HP Designjet kunnen wij direct uit voorraad leveren. U betaalt bij ons geen verzendkosten.

Wij kunnen ook de installatie en configuratie van uw A1 plotter verzorgen.

Hp Designjet T125 24 inch vooraanzicht

Klik hier voor ons assortiment A1 plotters

Een overzicht van ons gehele assortiment A1 plotters

De mogelijkheden van een A1 plotter / 24 inch plotter

Met een A1 plotter print u gemakkelijk bestanden tot en met een grootte van 24 inch (A1 formaat). A1 plotters dragen rollen papier van maximaal 24 inch. Dit betekent dat ze dus ook rollen kleiner dan 24 inch dragen, zoals bijvoorbeeld A2 papier op rol, dit is 16,5 inch papier. 

Daarnaast is het formaat en gebruiksgemak van de huidige plotters sterk verbeterd ten opzichte van vroeger. Het formaat is relatief klein waardoor het gemakkelijk in een kleine studio, kantoor of kleine ruimte past. Daarnaast zijn de printers tegenwoordig gemakkelijk te bedienen, wat het printen met een plotter voor iedereen toegankelijk maakt.

Bespaar kosten

Twijfelt u over de aanschaf van een plotter?

Het zelf printen van grote bestanden kan u veel geld schelen. Bouwtekeningen, technische tekeningen, kaarten, plattegronden, presentaties, foto’s en reclame uitingen. U kunt het allemaal zelf printen op een plotter. Een A1 plotter wordt dan ook vaak ingezet voor het afdrukken van bijvoorbeeld raamposters of stoepbordposters.

Doordat u met een plotter deze bestanden zelf kunt printen bespaart u tijd en geld. U hoeft de prints niet meer op te sturen naar een drukker, hoeft niet meer te wachten tot de prints klaar zijn en opgestuurd worden. En u bent de kosten voor elke print ook niet meer kwijt omdat u dit zelf op uw eigen A1 plotter kunt doen.

Gratis verzenden

Bij alle bestellingen >€100

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Installatieservice + advies

Wij helpen u graag bij het installeren en geven u graag deskundig advies.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via Bankcontact, vooruit betalen, of op rekening.