Grootformaat Printers

Bent u op zoek naar een grootformaat printer voor uw bedrijf? Bekijk dan eens ons assortiment grootformaat A1 en A0 printers.

Uit eigen voorraad leveren wij dagelijks grootformaat printers door heel Nederland. Wij hebben altijd scherpe aanbiedingen en leveren direct uit voorraad.

Deskundig advies

Heeft u vragen over de aanschaf van een grootformaat printer? U kunt ons altijd bellen voor een deskundig en eerlijk advies. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste printers en innovaties en kunnen u begeleiden bij de aankoop van uw grootformaat printer of scanner.

Installatie grootformaat printers

Wij verzorgen ook de installatie van uw grootformaat printer. Dagelijks zijn onze service monteurs onderweg en zorgen voor een perfecte installatie en duidelijke uitleg van de door ons verkochte grootformaat printers en scanners.

Overzicht grootformaat printers

voor een overzicht van onze collectie grootformaat printers klik op één van de onderstaande links.

Zoekt u een printer? Groot- of middelformaat? En weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is een grootformaat printer?

Een grootformaat printer is precies wat het woord zegt. Een printer, maar dan in groot formaat om grote ontwerpen te printen. Deze grote printers worden ook wel plotters genoemd. Dit is een term die vanuit de geschiedenis van de grootformaat printers nog steeds gebruikt wordt, met name in de technische wereld. De meest verkochte grootformaat printers zijn de A1 grootformaat printer en de A0 grootformaat printer.

Waar wordt een grootformaat printer voor gebruikt?

Het antwoord op deze vraag hangt af voor welk doeleinde u de plotter koopt. Er zijn grootformaat printers / plotters die vooral in de technische wereld ingezet worden, maar er zijn ook grafische plotters die weer veel in de reclame-, foto- en ontwerp wereld gebruikt worden.

Over het algemeen wordt een plotter dus gebruikt voor het afdrukken van onder andere grote documenten, foto’s, tekeningen, reclame uitingen, kantoorafbeeldingen, CAD / GIS en posters. De ontwerpen worden in hoge resolutie geprint en worden onder andere gebruikt in kleine studio’s, bouwbedrijven, architectenbureaus, reclamebureaus, scholen en copyshops.

Welke formaten drukt een grootformaat printer?

Dit is afhankelijk van de maat plotter die u koopt. De meest verkochte plotters zijn:

  • A1 plotter (24 inch plotter): Kan afdrukken maken tot en met een papierbreedte van 24 inch (610 mm).
  • A0 plotter (36 inch plotter): Kan afdrukken maken tot en met een papierbreedte van 36 inch (914 mm).
  • Er zijn nog grotere plotters verkrijgbaar dan 36 inch. De meest gangbare maten hierin zijn 44 inch en 60 inch.
Gratis verzenden

Bij alle bestellingen >€100

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Installatieservice + advies

Wij helpen u graag bij het installeren en geven u graag deskundig advies.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via Bankcontact, vooruit betalen, of op rekening.