Over ons

U kunt vertrouwen op meer dan 12,5 jaar kennis en ervaring in de grootformaat printer branche.

Als klanten ons bellen of een mail sturen, kunnen ze rekenen op een snelle en deskundige reactie. Wij nemen de telefoon direct op en kunnen al uw vragen ook meteen beantwoorden.

Service: Na de aankoop van een plotter kunt u bij ons ook levenslang met vragen terecht. Kunnen we dit telefonisch of vanaf afstand oplossen, dan helpen wij kosteloos. Eventuele reparaties buiten de garantie worden snel en kundig opgelost tegen normale tarieven.

Scherpste prijzen van Nederland en België.

Onze aanpak wordt inmiddels door vele klanten gewaardeerd. Op klanttevredenheid scoren we dan ook een dikke 9+.

Wij houden van snelle levering. In ons magazijn in Uden hebben we dan ook bijna alle producten op voorraad. Een echte spoedlevering van bijvoorbeeld een plotter, planvouwmachine of papier is dan vaak ook nog dezelfde dag mogelijk. Ook afhalen van  orders is geen probleem.

Betrouwbaar en veilig bestellen. Wij zijn Gecertificeerd lid van Stichting webshop keurmerk. Betalen kan met iDeal, Creditcard, bankoverschrijving of d.m.v. achteraf betalen.

Logo webshop-keurmerk

Historie

In 2006 is Niek van de Rijt vanuit huis gestart met het verkopen van computers, servers en printers aan MKB bedrijven in de regio. Het klantenbestand bestond voor een groot deel uit bouw gerelateerde installatie- en aannemersbedrijven. Deze bedrijven maakten vaak gebruik van plotters, maar de kennis hiervan was beperkt bij zowel de leveranciers als bij de eindgebruikers.

In 2007 is er gestart met de verkoop van plotters en daarbij behorende materialen zoals de inkten, plotterpapier, planvouwmachines, etc.

In 2009 zijn we verhuisd naar een bedrijfspand van 300m2 met magazijn, kantoor en een kleine showroom. De website plotterwinkel.be werd geopend en de oude ICT activiteiten overgedragen aan een collega bedrijf.

In 2018 is ons huidige bedrijfspand aan de Udenseweg 8 B aangekocht en gerenoveerd. In totaal hebben we nu 750m2 ruimte tot onze beschikking. Tevens is in dit jaar ons team versterkt tot vijf medewerkers. Onze website https://plotterpapieronline.nl werd verder verbeterd zodat we ook ons complete papier assortiment online kunnen aanbieden.

In 2019 hebben we onze website plotterwinkel.be geheel vernieuwd. Uitgangspunten hierbij zijn geweest heldere en duidelijke informatie en een gemakkelijk bestelproces. Ook voor mobiele gebruikers is de website nu overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Leuk detail: één van de eerste orders op de nieuwe webshop was van een klant die in 2007 één van de eerste plotters bij ons kocht.

Niek van de Rijt

Niek van de Rijt is eigenaar van Plotterwinkel.be. Hij neemt meestal de telefoon op en kan je direct adviseren. Hij helpt klanten ook met de installatie en instellingen.
Telefoon: 0492-325963
E-mail:info@plotterwinkel.nl

Foto-plotter-niek

Ines Jonkers

Ines is verantwoordelijk voor de inhoud van onze website. Ines kent al onze producten tot in de kleinste details.

Ze zorgt ervoor dat alle producten zo duidelijk mogelijk worden gepresenteerd op onze website. Mocht u onverhoopt een foutje zien op onze website, dan kunt u haar altijd even bellen of e-mailen.

Telefoon: 0492-325963
E-mail: marketing@plotterwinkel.nl

Patricia Stevens

Patricia zorgt voor onze administratie en facturatie. Heeft u een order geplaatst, dan ontvangt u binnen 1-2 werkdagen van Patricia de factuur per e-mail.

Heeft u een vraag over een factuur?  Vraag dan naar Patricia.

Telefoon: 0492-325963
E-mail: factuur@plotterwinkel.nl

Vragen? Vul onderstaand formulier in en wij zullen uw vraag snel beantwoorden.  Gratis verzenden

  Bij alle bestellingen >€100

  Snelle levering

  Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

  Installatieservice + advies

  Wij helpen u graag bij het installeren en geven u graag deskundig advies.

  100% veilig betalen

  Betaal eenvoudig via Bankcontact, vooruit betalen, of op rekening.