Plotter bestellen

Plotterwinkel.be is de specialist op plotter gebied. Dagelijks leveren wij direct uit eigen voorraad plotters door heel Nederland. Een plotter bestellen kan dan ook gemakkelijk online.

Wij hebben een groot assortiment A0 en A1 plotters zowel voor technische als grafische toepassingen.

Via het menu aan de bovenkant kunt u ons complete assortiment plotters online bekijken of klik direct hieronder om meteen naar A0 plotters of A1 plotters te gaan. Bij vragen zijn wij altijd telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Hp Designjet T530 36 inch vooraanzicht

A0 plotters

Een overzicht van alle A0 plotters van 36 inch en groter

Hp Designjet T125 24 inch vooraanzicht

A1 plotters

Een overzicht van alle A1 plotters / 24 inch plotters

Onderstaand vindt u nog wat algemene informatie over plotters.

Wat is een plotter?

De term plotter komt nog uit het verleden. A1 en A0 afdrukken konden niet met de normale printtechnieken worden afgedrukt. Aangezien de prints vaak bestonden uit lijntekeningen kwamen er printers op de markt die letterlijk met pennen op het papier tekenden. Deze printers kregen de naam plotter of pen plotter.

Plotter

Tegenwoordig zijn plotters m.b.t. de techniek vergelijkbaar met een normale inktjet printer. De term plotter wordt nog wel steeds veelvuldig gebruikt voor printers die A1 en A0 kunnen afdrukken. Een plotter is ook niet meer alleen geschikt voor technische lijntekeningen. De kwaliteit is inmiddels zo goed dat plotters ook worden gebruikt door fotografen, kunstenaars en reclamebureaus. De meeste plotter fabrikanten hebben dan ook twee productlijnen zowel technisch als grafisch.

Plotter keuze

Wij proberen op onze website de keuze voor een plotter zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij hebben een keuzehulp waardoor u snel een gemakkelijk overzicht hebt van de printers die bij uw keuze passen. Mocht u er ondanks niet uitkomen of heeft u graag een persoonlijk advies dan kunt u altijd even bellen of e-mailen met één van onze specialisten.

Ga naar de Keuzehulp

De keuzehulp plotters helpt u bij het kiezen van een plotter.

Gratis verzenden

Bij alle bestellingen >€100

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Installatieservice + advies

Wij helpen u graag bij het installeren en geven u graag deskundig advies.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via Bankcontact, vooruit betalen, of op rekening.