HP Designjet Studio Steel 36 inch A0 printer

1.995,00 excl. btw

2.413,95 incl. btw

HP Designjet Studio Steel 36 inch A0 printer

1.995,00 excl. btw

2.413,95 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

De HP Designjet Studio Steel 36 inch A0 printer is voorzien van een metalen cover en een speciaal ontworpen standaard. Deze afwerking en standaard zorgen ervoor dat de printer een moderne uitstraling heeft. Met een printsnelheid van gemiddeld 50 seconde per A0 print u met gemak al uw documenten. Dit kan gemakkelijk op meerdere formaten zonder handmatig van papierinvoer te wisselen. Deze printer wisselt namelijk automatisch tussen rolinvoer of velinvoer. U kunt zo gemakkelijk op A4/A3 printen en op A0 rollen papier. Daarnaast kunt u gemakkelijk printen vanaf mobiel, tablet of pc.

Ideaal voor het afdrukken van CAD/GIS, lijntekeningen, vlakvullingen, presentaties en kantoorafbeeldingen.

Aanvullende opties

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 100,- excl btw

 • installatieservice indien nodig!
 • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

HP Designjet Studio Steel 36 inch A0 printer 5HB14C

De HP Designjet Studio Steel 36 inch A0 printer is de eerste CO2 neutrale HP Designjet printer. Deze A0 printer heeft daarnaast een compact en modern ontwerp. Dankzij de metalen afwerking en de speciaal ontworpen standaard heeft de printer een moderne uitstraling. Deze studio printer is ook verkrijgbaar in een variant met houten afwerking.

Er zitten diverse aansluitmogelijkheden op de printer. Zo is de printer voorzien van een ethernet aansluiting, wifi en USB 2.0. Hierdoor is de printer gemakkelijk van Pc, tablet en vanaf een smartphone aan te sturen. Het kleuren touchscreen op de printer zorgt ervoor dat deze A0 printer gebruiksvriendelijk is. Daarnaast wordt de HP Designjet Studio geleverd inclusief automatische sheet feeder. Hierdoor wisselt u gemakkelijk tussen rollen papier of vellen papier. Dit gebeurd geheel automatisch, zodat u niet handmatig de media invoer hoeft te wijzigen.

Eigenschappen van de HP Designjet Studio Steel printer

Het printen met de HP Designjet Studio gebeurd met uiterste precisie. Zo print deze printer met een grotere nauwkeurigheid, scherpe details en een breed kleurbereik met een resolutie tot 2400 DPI.

De gemiddelde printsnelheid van de HP Designjet Studio Steel 36 inch is 50 seconde per A0. Er worden verschillende printtalen ondersteund. Dit zijn: HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, JPEG en URF. De printer is hierdoor erg veelzijdig en snel. Omdat het een A0 printer is kunt u niet alleen A0 afdrukken maken maar ook A1 prints. Dit kan op verschillende manieren. U kunt een A1 liggend afdrukken op een A0 rol papier. Wilt u een verlengde A1 printen? Dan kunt u ook een rol A1 papier in de printer laden en direct op A1 papier afdrukken.

Dankzij de aansluitingen waar de printer over beschikt is het gemakkelijker dan ooit om vanaf afstand te printen naar uw Studio printer. Met HP Click kunt u vanaf de PC gemakkelijk en snel al uw PDF documenten, projecten en andere ontwerpen printen. Met HP Smart App kunt u de printer aansturen vanaf de app op uw telefoon.

De uitgebreide specificaties van de HP Designjet Studio Steel vindt u in de HP Designjet Studio Steel 36 inch brochure 5HB14C

HP Bright office inkt en de vernieuwde printkop

De Designjet Studio printers zijn voorzien van een long life printkop. Dankzij deze printkop verbruikt de printer veel minder inkt tijdens het reinigen en spoelen van de printkop. Dit verbruikt tijdens het spoelen 95% minder inkt dan voorheen. Hierdoor houdt u veel inkt over voor extra prints per maand.

De HP Bright Office inkten die gebruikt worden zijn verspreid over 4 cartridges. Cyaan, Magenta, Geel en Zwart. De Bright Office inkten van HP zorgen voor afdrukresultaat dat nog preciezer is en een nog breder kleurbereik heeft dan voorheen.

Duurzaamheid

De HP Designjet Studio Steel 36 inch 5HB14C is ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt. Het is de eerste CO2 neutrale HP Designjet printer. Daarnaast is de machine energiezuinig volgens de ENERGY STAR richtlijnen.

Gratis hulp bij zelf installatie

Het installeren van de HP Designjet studio is gemakkelijk zelf te doen. Dit werkt hetzelfde als bij een standaard printer. Houdt er rekening mee dat niet alle computers en netwerkomgevingen hetzelfde zijn.

Komt u er niet uit met de installatie? Dan helpen wij u telefonisch en met behulp van Teamviewer. Wij zorgen ervoor dat de HP Designjet studio dan geïnstalleerd wordt en 100% werkt. Dit hoort bij onze service en hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden.

Specificaties

Toepassing: Cad/GIS, lijntekeningen, vlakvullingen, renderings en kantoorafbeeldingen
Modelformaat: 36 inch (914 mm)
Maximale rollengte: 50 meter
Aantal cartridges: 4 (Zwart, cyaan, magenta, yellow)
Geheugen:  1GB (1000MB)
Uitvoer:  Velinvoer, rolinvoer, automatische sheet feeder, uitvoerbak
Automatische papiersnijder: Ja
Vereisten besturingssystemen: Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Standaard aansluitmogelijkheden: USB 2.0, netwerkaansluiting, WIFI 802.11, Raster driver voor Windows en printen vanaf mobiel
Printkwaliteit (kleur): Tot 2400 x 1200 geoptimaliseerd DPI
Maximale printsnelheid: 50 seconde / pagina op A0
Minimum lijnbreedte: 0,02 mm (theoretische waarde); 0,06 mm (reële waarde)
Lijnaccuratesse: ± 0,1%
Printertalen: HP-GL/2, HP-RTL, TIFF, PCL, CALS G4
Onderstel + opvangbak: Ja
Garantie: 2 jaar next business day onsite
Serienummer: 5HB14C
Gtin/EAN: 194850665585
Afmetingen printer: 1317 x 555 x 932 mm
Afmetingen doos: 1470 x 575 x 646 mm

Video

In de doos

De HP Designjet Studio Steel wordt standaard geleverd met:

 • HP Designjet Steel 36” printer
 • Printkop
 • Printer standaard
 • Automatische sheet feeder
 • Rol cover
 • Introductie Inkt cartridges
 • Spindle
 • Handleiding
 • Installatie poster
 • Netsnoer

Inkt

Papier

Ga direct naar het complete overzicht van ons assortiment plotterpapier.

Het populairste papier voor de HP Designjet Studio Steel:

Drivers & Software

Drivers:

Driver voor Windows 10

Driver voor Mac OS

Software:

HP Click voor Windows 64 bits

HP Click voor Mac OS

Handleidingen

Handleiding voor de HP Designjet Studio Steel