HP Designjet Studio Wood 36 inch A0 printer

1.995,00 excl. btw

2.413,95 incl. btw

HP Designjet Studio Wood 36 inch A0 printer

1.995,00 excl. btw

2.413,95 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

De HP Designjet Studio Wood 36 inch is een A0 printer die een houten afwerking heeft op de kap en een modern ontworpen standaard. Hierdoor heeft de printer een moderne uitstraling. De printer drukt af met een maximale snelheid van 50 seconde per A0. Zo hoeft u nooit lang op uw prints te wachten. U kunt vanaf de pc, tablet of smartphone uw printer aansturen om al uw ontwerpen en tekeningen te printen.

Daarnaast wisselt u gemakkelijk van media invoer. Of u nou op een rol A0 papier of op vellen A4/A3 wilt printen. De automatische sheet feeder zorgt ervoor dat dit automatisch gebeurd. Zo hoeft u dus niet meer handmatig van papier invoer te wisselen.

Ideaal voor het afdrukken van CAD/GIS, lijntekeningen, vlakvullingen, presentaties en kantoorafbeeldingen.

Aanvullende opties

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 100,- excl btw

 • installatieservice indien nodig!
 • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

HP Designjet Studio Wood 36 inch A0 printer 5HB14A

De HP Designjet Studio Wood 36 inch is een A0 printer met een modern ontwerp. De speciaal ontworpen printerstandaard en de houten afwerking geven de printer een luxe en moderne uitstraling. Daarnaast is het de eerste CO2 neutrale HP Designjet printer en is het ontwerp zo compact mogelijk gehouden zodat de printer in veel situaties gebruikt kan worden.

Omdat de printer is voorzien van een ethernet aansluiting, wifi en USB 2.0, is de printer gemakkelijk aan te sturen vanaf zowel pc, tablet als mobiel. Het kleuren touchscreen op de printer zorgt ervoor dat de printer zelf ook gemakkelijk in gebruik en gebruiksvriendelijk is.

De printer wordt geleverd inclusief rolklep om het papier af te dekken, modern printer standaard en een automatische sheet feeder. Deze automatische sheet feeder zorgt ervoor dat de printer automatisch wisselt tussen rollen papier en vellen papier om te printen. U kunt dus gemakkelijk op zowel A3/A4 printen als op een rol A0 papier. Zonder dat u zelf het papier hoeft te wisselen.

Specificaties van de HP Designjet Studio

Met een resolutie tot 2400 DPI, een breed kleurbereik, scherpe details en een grote nauwkeurigheid is deze printer ideaal voor het afdrukken van CAD/GIS, lijntekeningen, renderings, vlakvullingen, kantoor prints en andere documenten. De gemiddelde snelheid ligt op 50 seconde per A0 print. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw prints.

Daarnaast ondersteunt de printer diverse printtalen. Namelijk: HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, JPEG en URF. Hierdoor is het gemakkelijk om allerlei soorten bestanden te printen. Dit printen kunt u vanaf PC, tablet of mobiel aansturen. Dit omdat de printer beschikt over USB 2.0, wifi en ethernet aansluiting. Zo kunt u gemakkelijk vanaf elk apparaat printen. U kunt de printer zelf ook makkelijk bedienen dankzij het kleuren touchscreen dat voorzien is van een duidelijke gebruikers interface.

Omdat dit een 36 inch, ofwel A0 printer is kunt u rollen papier tot en met 36 inch laden (914 mm papier). Maar wat als u een A1 formaat print wilt afdrukken? Dat is geen enkel probleem. U kunt een A1 rol in de machine laden om zo een verlengde A1 of normale A1 te kunnen printen. U kunt er ook voor kiezen om de A1 liggend af te drukken op een rol A0 papier. Zo hoeft u geen rollen te wisselen.

Het wisselen tussen rollen papier en vellen papier gebeurd wel geheel automatisch. Dit dankzij de automatische sheet feeder. Deze wisselt automatisch naar velinvoer wanneer u graag een A4 of A3 document wilt printen.

De uitgebreide specificaties van de HP Designjet Studio Wood vindt u in de HP Designjet Studio Wood 36 inch brochure 5HB14A

Inkt en de long life printkop

De studio printer serie is uitgerust met een long life printkop. Deze printkop is zuiniger en verbruikt daardoor minder inkt tijdens het spoelen van de inktkop. Deze inktbesparing tijdens het spoelen loopt op tot wel 95%. Dit zijn vele afdrukken die u extra kunt maken.

De printer maakt gebruik van 4 inkt cartridges. Dit zijn de standaard kleuren Cyaan, Magenta, Geel en Zwart. Doordat de machine de HP Bright Office inkt gebruikt is het afdrukresultaat nog beter. Afdrukken worden met nog meer precisie gemaakt en het kleurbereik is ook een stuk uitgebreider.

Duurzaamheid

De HP Designjet Studio Wood 36 inch 5HB14A is ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt. Het is de eerste CO2 neutrale HP Designjet printer. Daarnaast is de machine energiezuinig volgens de ENERGY STAR richtlijnen.

Gratis hulp bij zelf installatie

Het installeren van de HP Designjet studio is gemakkelijk zelf te doen. Dit werkt hetzelfde als bij een standaard printer. Houdt er rekening mee dat niet alle computers en netwerkomgevingen hetzelfde zijn.

Komt u er niet uit met de installatie? Dan helpen wij u telefonisch en met behulp van Teamviewer. Wij zorgen ervoor dat de HP Designjet studio dan geïnstalleerd wordt en 100% werkt. Dit hoort bij onze service en hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden.

Specificaties

Toepassing: Cad/GIS, lijntekeningen, vlakvullingen, renderings en kantoorafbeeldingen
Modelformaat: 36 inch (914 mm)
Maximale rollengte: 50 meter
Aantal cartridges: 4 (Zwart, cyaan, magenta, yellow)
Geheugen:  1GB (1000MB)
Uitvoer:  Velinvoer, rolinvoer, automatische sheet feeder, uitvoerbak
Automatische papiersnijder: Ja
Vereisten besturingssystemen: Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Standaard aansluitmogelijkheden: USB 2.0, netwerkaansluiting, WIFI 802.11, Raster driver voor Windows en printen vanaf mobiel
Printkwaliteit (kleur): Tot 2400 x 1200 geoptimaliseerd DPI
Maximale printsnelheid: 50 seconde / pagina op A0
Minimum lijnbreedte: 0,02 mm (theoretische waarde); 0,06 mm (reële waarde)
Lijnaccuratesse: ± 0,1%
Printertalen: HP-GL/2, HP-RTL, TIFF, PCL, CALS G4
Onderstel + opvangbak: Ja
Garantie: 2 jaar next business day onsite
Serienummer: 5HB14A
Gtin/EAN: 194850020490
Afmetingen printer: 1317 x 555 x 932 mm
Afmetingen doos: 1470 x 575 x 646 mm

Video

In de doos

De HP Designjet Studio Wood wordt standaard geleverd met:

 • HP Designjet Wood 36” printer
 • Printkop
 • Printer standaard
 • Automatische sheet feeder
 • Rol cover
 • Introductie Inkt cartridges
 • Spindle
 • Handleiding
 • Installatie poster
 • Netsnoer

Inkt

Papier

Ga direct naar het complete overzicht van ons assortiment plotterpapier.

Het populairste papier voor de HP Designjet Studio Steel:

Drivers & Software

Drivers:

Driver voor Windows 10

Driver voor Mac OS

Software:

HP Click voor Windows 64 bits

HP Click voor Mac OS

Handleidingen

Handleiding voor de HP Designjet Studio Wood