HP Designjet T850 36 inch A0 printer

2.395,00 excl. btw

2.897,95 incl. btw

HP Designjet T850 36 inch A0 printer

2.395,00 excl. btw

2.897,95 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

De HP Designjet T850 36 inch A0 printer heeft alle functies die u nodig heeft om uw ontwerpen op hoge kwaliteit af te drukken. Ook heeft deze plotter een geïntegreerde lade voor A4/a3 papier. U hoeft hierdoor niet meer handmatig te wisselen naar vellen papier. Dit maakt het een efficiënte en moeiteloze ervaring om al uw prints op het gewenste formaat af te drukken. Deze plotter is compact, gemakkelijk in gebruik en heeft een hoge gebruiksvriendelijkheid. De printopdrachten stuurt u gemakkelijk door vanuit de PC of vanaf mobiel. De HP Designjet T850 is dan ook ideaal voor het afdrukken van al uw lijntekeningen, renderings, presentaties en andere ontwerpen.

Aanvullende opties

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 100,- excl btw

 • installatieservice indien nodig!
 • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

HP Designjet T850 36 inch A0 printer 2Y9H0A

De HP Designjet T850 36 inch A0 printer is een veelzijdige en compacte printer die met gemak al uw prints afdrukt op diverse formaten. Of u nou prints op A4 formaat nodig heeft of vanaf rol op A0 formaat. U hoeft niet langer handmatig te wisselen tussen vellen of rollen papier omdat de printer voorzien is van een invoerlade aan de achterkant, voor ca 50 vellen papier. Vervolgens stuurt u gemakkelijk uw printopdrachten door vanaf pc of mobiel. Dit zorgt voor een hoge efficiëntie en bespaart tijd. De machine is snel en gebruiksvriendelijk waardoor deze breed inzetbaar is. De machine is geschikt voor papierrollen t/m 50 meter.

 • Deze printer wordt geleverd inclusief onderstel.
 • Inclusief 5 rollen A0 papier GRATIS
 • Inruil oude plotter mogelijk

Deze printer is ook verkrijgbaar in een versie inclusief scanner: HP Designjet T850 36 inch MFP A0 Printer

YouTube video player

De Technische eigenschappen van de T850 A0 printer

Al uw prints worden met een hoge precisie afgedrukt, met een lijnaccuratesse van ± 0,1%, op een resolutie tot wel 2400 DPI. Dit gebeurd met een snelheid van gemiddeld 45 A0 prints per uur. De T850 36 inch printer is voorzien van ethernet aansluiting, Wi-Fi 802.11, rasterdriver voor macOS en Windows, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, URF, JPEG, TIFF.

Het afdrukken van uw ontwerpen is gemakkelijk vanaf de pc of met de HP smart app via de Wifi verbinding. U stuurt zo eenvoudig en snel al uw printopdrachten door. Dit bespaart veel tijd.

De HP Designjet T850 36 inch A0 printer wordt dan ook zowel op locatie als in kantoren gebruikt. Het afdrukken van al uw projecten, lijntekeningen, CAD/GIS tekeningen, kantoorprints en andere ontwerpen zijn zo in een handomdraai gedaan.

Bekijk hier de HP Designjet T850 36 inch datasheet 2Y9H0A voor alle technische specificaties.

HP Flex tech inkt – Printen met gepigmenteerde inkten

Met de HP Flex tech inkt print u met topwaliteit en een verbeterde duurzaamheid. De inkt is gepigmenteerd en is hierdoor beter bestand tegen water. Let er wel op dat waterbestendigheid van de print niet alleen met de inkt te maken heeft maar ook met het soort papier waarop u print.

De kwaliteit van de print is met de HP Flex Tech inkt nog krachtiger, de print blijft langer goed door de hogere weestand tegen vegen en uitlopen van highlights en heeft een verbeterde licht- en watervastheid. De zwarttinten zijn krachtig en de kleuren levendig.

Deze inkten zijn voorzien van een UL ECOLOGO certificering. De cartridges zijn, zonder label, goed te recyclen. Het zijn de eerste inkten op de technische grootformaat markt die voldoen aan deze certificering.

Duurzaamheid

De HP Designjet T850 2Y9H0A is gemaakt van ten minste 35% gerecycled plastic. Hierdoor wordt de CO2 uitstoot per eenheid sterk verminderd. De machine heeft een EPEAT certificatie voor een verminderde impact op het milieu en is de machine volgens de ENERGY STAR richtlijnen energiezuinig.

Gratis hulp bij zelf installatie

Het installeren van de printer is gemakkelijk zelf uit te voeren. Dit werkt vrijwel hetzelfde als met een standaard printer. Houdt er wel rekening mee dat niet alle computers en netwerkomgevingen hetzelfde zijn.

Komt u er niet uit met het installeren? Dan helpen wij u graag telefonisch en met behulp van Teamviewer. Wij helpen u dan bij de installatie en zorgen ervoor dat de printer 100% werkt. Dit is onderdeel van de service die wij bieden en hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden.

Specificaties

Toepassing: Lijntekeningen, renderings, presentaties, kaarten, posters
Modelformaat: 36 inch (914 mm)
Scanner: Nee
Maximale rollengte: 50 meter
Aantal cartridges: 4 (mat zwart, cyaan, magenta, yellow)
Geheugen: 1 GB
Automatische papiersnijder: Ja
Vereisten besturingssystemen: Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Standaard aansluitmogelijkheden: Gigabit Ethernet (1000Base-T), Wi-Fi 802.11b/g/n
Printkwaliteit (kleur): Tot 2400 x 1200 dpi geoptimaliseerd
Minimum lijnbreedte: 0,02 mm (theoretische waarde); 0,07 mm (reële waarde)
Lijnaccuratesse: ± 0,1%
Printertalen: TIFF, JPEG, URF, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4
Onderstel + opvangbak: Ja
Garantie: 2 jaar
Serienummer: 2Y9H0A
Gtin/EAN: 196548313051
Afmetingen printer: 1407 x 701 x 967 mm
Afmetingen doos: 1575 x 570 x 650 mm

Video

YouTube video player

In de doos

De HP Designjet T850 36 inch A0 printer wordt standaard geleverd met:

 • HP Designjet T850 36 inch printer
 • Printerstandaard
 • Printkop
 • Inktcartridges
 • Spindle voor de papierrol
 • Handleiding
 • Garantieflyer
 • Netsnoer

Inkt

Papier

Ga direct naar het complete overzicht van ons assortiment plotterpapier.

Het populairste papier voor de HP Designjet T850: