HP Designjet T850 36 inch MFP A0 printer

4.495,00 excl. btw

5.438,95 incl. btw

HP Designjet T850 36 inch MFP A0 printer

4.495,00 excl. btw

5.438,95 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

De HP Designjet T850 36 inch MFP A0 printer is een veelzijdige printer en scanner in één. Dankzij de geïntegreerde invoerlade drukt u met gemak al uw ontwerpen af op hoge kwaliteit en op A4 tot en met A0 formaat. Het wisselen tussen vellen en rollen papier gebeurd geheel automatisch. Het scannen van documenten kan gemakkelijk vanaf de voorzijde van de printer en scant direct naar PDF, JPEG of TIFF. Dit maakt het werken met deze printer uiterst efficiënt en snel. De T850 is zeer gebruiksvriendelijk en daardoor makkelijk en breed inzetbaar. Deze A0 printer wordt met name ingezet voor het afdrukken van CAD/GIS tekeningen, lijntekeningen, renderings, kantoorprints en presentaties.

Aanvullende opties

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 100,- excl btw

 • installatieservice indien nodig!
 • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

HP Designjet T850 36 inch MFP A0 printer 2Y9H2A

De HP Designjet T850 36 inch MFP A0 printer is een A0 plotter en scanner in één die gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar is. Deze machine drukt moeiteloos al uw ontwerpen af op diverse formaten. Het is een veelzijdige printer die gemakkelijk al uw printopdrachten verwerkt vanaf zowel pc als mobiel. De printer is voorzien van een invoerlade voor vellen papier. Hier passen ca 50 vellen papier in. Deze invoerlade zit aan de achterkant. Hierdoor kunt u moeiteloos afdrukken maken van A4 tot en met A0 formaat. Het wisselen tussen rollen papier en vellen papier gaat geheel automatisch en hoeft u dus niet meer handmatig te doen. Dit maakt de machine uiterst efficiënt en zorgt ervoor dat u veel tijd bespaart. De machine is geschikt voor papierrollen t/m 50 meter.

 • Deze printer wordt geleverd inclusief onderstel.
 • Inclusief 5 rollen A0 papier GRATIS
 • Inruil oude plotter mogelijk

Deze printer is ook verkrijgbaar in een versie zonder scanner: HP Designjet T850 36 inch A0 Printer

YouTube video player

Technische eigenschappen van de T850 36 inch MFP printer

Deze printer drukt met gemak uw prints af met een zeer hoge precisie en een lijnaccuratesse van ± 0,1%. Dit doet hij met een resolutie tot 2400 DPI. Hierdoor worden de prints van hoge kwaliteit. Dit alles gebeurd met een snelheid tot 45 A0 prints per uur. De ontwerpen die afgedrukt moeten worden stuurt u gemakkelijk vanaf de pc door naar de printer, maar ook vanaf mobiel kunt u eenvoudig via Wifi printopdrachten versturen. U bespaart zo veel tijd.

De HP Designjet T850 MFP maakt gebruik van HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, URF, JPEG, TIFF printtalen en is voorzien van ethernet aansluiting en Wifi mogelijkheden.

De scanner scant met een resolutie tot 600 DPI en scant naar JPEG, TIFF of PDF formaat. U kunt scannen naar email, netwerk, usb, cloud, pc en mobiel. Zo scant en deelt u gemakkelijk uw ontwerpen. De invoer voor het scannen zit aan de voorkant, waardoor u hier gemakkelijk bij kunt. Kleurenscans worden gemaakt met een snelheid van ca 3,8 cm/sec en zwart wit scans met een snelheid van ca 11,4 cm/sec.

Deze A0 printer wordt veel ingezet voor het afdrukken van lijntekeningen, CAD/GIS, kantoorprints, projecten of andere ontwerpen. Deze printer is dan ook inzetbaar in zowel kantoren als op locatie.

Bekijk hier de HP Designjet T850 36 inch MFP 2Y9H2A datasheet voor alle technische specificaties.

HP Flex tech inkt – Printen met gepigmenteerde inkten

Met de HP Flex tech inkt print u met topwaliteit en een verbeterde duurzaamheid. De inkt is gepigmenteerd en is hierdoor beter bestand tegen water. Let er wel op dat waterbestendigheid van de print niet alleen met de inkt te maken heeft maar ook met het soort papier waarop u print.

De kwaliteit van de print is met de HP Flex Tech inkt nog krachtiger, de print blijft langer goed door de hogere weestand tegen vegen en uitlopen van highlights en heeft een verbeterde licht- en watervastheid. De zwarttinten zijn krachtig en de kleuren levendig.

Deze inkten zijn voorzien van een UL ECOLOGO certificering. De cartridges zijn, zonder label, goed te recyclen. Het zijn de eerste inkten op de technische grootformaat markt die voldoen aan deze certificering.

Duurzaamheid

De HP Designjet T850 2Y9H2A is gemaakt van ten minste 35% gerecycled plastic. Hierdoor wordt de CO2 uitstoot per eenheid sterk verminderd. De machine heeft een EPEAT certificatie voor een verminderde impact op het milieu en is de machine volgens de ENERGY STAR richtlijnen energiezuinig.

Gratis hulp bij zelf installatie

Het installeren van de printer is gemakkelijk zelf uit te voeren. Dit werkt vrijwel hetzelfde als met een standaard printer. Houdt er wel rekening mee dat niet alle computers en netwerkomgevingen hetzelfde zijn.

Komt u er niet uit met het installeren? Dan helpen wij u graag telefonisch en met behulp van Teamviewer. Wij helpen u dan bij de installatie en zorgen ervoor dat de printer 100% werkt. Dit is onderdeel van de service die wij bieden en hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden.

Specificaties

Toepassing: Lijntekeningen, renderings, presentaties, kaarten, posters
Modelformaat: 36 inch (914 mm)
Scanner: Ja
Maximale rollengte: 50 meter
Aantal cartridges: 4 (mat zwart, cyaan, magenta, yellow)
Geheugen: 2 GB
Automatische papiersnijder: Ja
Vereisten besturingssystemen: Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Standaard aansluitmogelijkheden: Gigabit Ethernet (1000Base-T), Wi-Fi 802.11b/g/n
Printkwaliteit (kleur): Tot 2400 x 1200 dpi geoptimaliseerd
Minimum lijnbreedte: 0,02 mm (theoretische waarde); 0,07 mm (reële waarde)
Lijnaccuratesse: ± 0,1%
Printertalen: TIFF, JPEG, URF, PDF, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4
Onderstel + opvangbak: Ja
Garantie: 2 jaar
Serienummer: 2Y9H2A
Gtin/EAN: 196548313228
Afmetingen printer: 1407 x 701 x 967 mm
Afmetingen doos: 1575 x 570 x 650 mm

Video

YouTube video player

YouTube video player

In de doos

De HP Designjet T850 36 inch MFP A0 printer wordt standaard geleverd met:

 • HP Designjet T850 MFP 36 inch printer
 • Printerstandaard
 • Printkop
 • Inktcartridges
 • Spindle voor de papierrol
 • Handleiding
 • Garantieflyer
 • Netsnoer

Inkt

Papier

Ga direct naar het complete overzicht van ons assortiment plotterpapier.

Het populairste papier voor de HP Designjet T850 MFP: