HP Designjet T950 36 inch MFP A0 printer

4.995,00 excl. btw

6.043,95 incl. btw

HP Designjet T950 36 inch MFP A0 printer

4.995,00 excl. btw

6.043,95 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

De HP Designjet T950 36 inch MFP A0 printer kan zowel printen als scannen. Deze 2-in-1 machine is gemakkelijk in gebruik dankzij het touchscreen. De hoge gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat de printer gemakkelijk te gebruiken is. Daarnaast kunt u zowel vanaf pc als mobiel printen. Al uw CAD/GIS tekeningen, lijntekeningen, renderings, ontwerpen en presentaties worden zo efficiënt en met gemak op hoge kwaliteit afgedrukt. De prints kunnen afgedrukt worden op A4 formaat tot en met A0 formaatdankzij de geïntegreerde invoerlade voor vellen papier.

Aanvullende opties

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 100,- excl btw

 • installatieservice indien nodig!
 • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

HP Designjet T950 36 inch MFP A0 printer 2Y9H3A

De HP Designjet T950 36 inch MFP is een scanner en printer in één machine. Dit maakt het een veelzijdige machine die breed inzetbaar is. Deze A0 printer is snel, gemakkelijk in gebruik en efficiënt. De printopdrachten stuurt u gemakkelijk door vanaf de pc of vanaf mobiel.

Deze machine maakt het, dankzij de geïntegreerde invoerlade, mogelijk om zowel op vellen papier als op rollen papier te printen. Dit kan in de formaten A4 tot en met A0. De ingebouwde invoerlade zit aan de voorkant, waardoor u vanaf de voorkant van de machine ca 100 vellen papier kunt inladen om op af te drukken. De machine wissels voor het printen zelf tussen de rolinvoer en velinvoer, dit hoeft u met deze machine dus niet handmatig te doen.

Daarnaast beschikt de HP Designjet T950 over een stapelaar en velorganizer. De velorganizer zorgt ervoor dat de prints netjes gescheiden worden, vellen papier hebben zo hun eigen opvangbak. De stapelaar zorgt ervoor dat uw grootformaat prints netjes opgestapeld worden na het printen. Zo kunt u de prints direct van de stapelaar pakken. Deze stapelaar is ook in te klappen waardoor deze geen extra ruimte in beslag neemt. De machine blijft hierdoor compact en staat zo niet in de weg. U kunt in de machine rollen papier laden tot een lengte van 100 meter.

 • Deze printer wordt geleverd inclusief onderstel.
 • Inclusief 5 rollen A0 papier GRATIS
 • Inruil oude plotter mogelijk

Deze printer is ook verkrijgbaar in een versie zonder scanner: HP Designjet T950 36 inch A0 Printer

YouTube video player

De Technische eigenschappen van de HP T950 MFP A0 printer

De HP Designjet T950 36 inch MFP A0 printer is een snelle A0 printer, die met een gemiddelde snelheid van 60 A0 prints per uur, al uw ontwerpen in hoge kwaliteit afdrukt. De T950 drukt af met een lijnaccuratesse van ± 0,1% een resolutie tot wel 2400DPI. Daarnaast ondersteunt de HP Designjet T950 ethernet aansluiting, wifi, rasterdriver voor macOS en Windows, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, PDF, URF, JPEG en TIFF.

De scanner in deze machine scant naar JPEG, TIFF of PDF formaat en doet dit met een resolutie tot 600DPI. Deze scans kunt u vervolgens direct via email, netwerk, usb, cloud, pc of mobiel verwerken. Ook kunt u de scan direct kopiëren. Het te scannen document voert u aan de voorkant van de machine in. Kleurenprints worden met ca 3,8 cm/sec gescand en zwart wit prints met een snelheid van ca 11,4 cm/sec.

Of u de printer op locatie of op kantoor wil gebruiken, in beide gevallen is de machine inzetbaar. De machine is uitermate geschikt voor het afdrukken van CAD/GIS tekeningen, lijntekeningen, projecten, kantoorprints, presentaties en overige ontwerpen.

Bekijk hier de HP Designjet T950 36 inch MFP datasheet 2Y9H3A voor alle technische specificaties.

HP Flex tech inkt – Printen met gepigmenteerde inkten

Met de HP Flex tech inkt print u met topwaliteit en een verbeterde duurzaamheid. De inkt is gepigmenteerd en is hierdoor beter bestand tegen water. Let er wel op dat waterbestendigheid van de print niet alleen met de inkt te maken heeft maar ook met het soort papier waarop u print.

De kwaliteit van de print is met de HP Flex Tech inkt nog krachtiger, de print blijft langer goed door de hogere weestand tegen vegen en uitlopen van highlights en heeft een verbeterde licht- en watervastheid. De zwarttinten zijn krachtig en de kleuren levendig.

Deze inkten zijn voorzien van een UL ECOLOGO certificering. De cartridges zijn, zonder label, goed te recyclen. Het zijn de eerste inkten op de technische grootformaat markt die voldoen aan deze certificering.

Duurzaamheid

De HP T950 2Y9H3A is gemaakt van ten minste 35% gerecycled plastic. Hierdoor wordt de CO2 uitstoot per eenheid sterk verminderd. De machine heeft een EPEAT certificatie voor een verminderde impact op het milieu en is de machine volgens de ENERGY STAR richtlijnen energiezuinig.

Gratis hulp bij zelf installatie

Het installeren van de printer is gemakkelijk zelf uit te voeren. Dit werkt vrijwel hetzelfde als met een standaard printer. Houdt er wel rekening mee dat niet alle computers en netwerkomgevingen hetzelfde zijn.

Komt u er niet uit met het installeren? Dan helpen wij u graag telefonisch en met behulp van Teamviewer. Wij helpen u dan bij de installatie en zorgen ervoor dat de printer 100% werkt. Dit is onderdeel van de service die wij bieden en hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden.

Specificaties

Toepassing: Lijntekeningen, renderings, presentaties, kaarten, posters
Modelformaat: 36 inch (914 mm)
Scanner: Ja
Maximale rollengte: 100 meter
Aantal cartridges: 4 (mat zwart, cyaan, magenta, yellow)
Geheugen: 2 GB
Automatische papiersnijder: Ja
Vereisten besturingssystemen: Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 11, Microsoft Windows 11, Mac OSX
Standaard aansluitmogelijkheden: Gigabit Ethernet (1000Base-T), Wi-Fi 802.11b/g/n
Printkwaliteit (kleur): Tot 2400 x 1200 dpi geoptimaliseerd
Minimum lijnbreedte: 0,02 mm (theoretische waarde); 0,07 mm (reële waarde)
Lijnaccuratesse: ± 0,1%
Printertalen: TIFF, JPEG, URF, PDF, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4
Onderstel + opvangbak: Ja
Garantie: 2 jaar
Serienummer: 2Y9H3A
Gtin/EAN: 196548313297
Afmetingen printer: 1407 x 720 x 967 mm
Afmetingen doos: 1575 x 630 x 780 mm

Video

YouTube video player

In de doos

De HP Designjet T950 36 inch MFP A0 printer wordt standaard geleverd met:

 • HP Designjet T950 MFP 36 inch printer
 • Printerstandaard
 • Printkop
 • Inktcartridges
 • Spindle voor de papierrol
 • Handleiding
 • Garantieflyer
 • Netsnoer

Inkt

Papier

Ga direct naar het complete overzicht van ons assortiment plotterpapier.

Het populairste papier voor de HP Designjet T950 MFP: